Ekstremno velika i funkcionalno unapređena UNIOR kolica za alat

254 jumbo bela pozadina

Osluškujući potrebe svojih kupaca već više od jednog veka, UNIOR je osmislio potpuno nova kolica za alat, koja će postati najvažniji deo opreme svake profesionalne radionice koja želi da poveća efikasnost svog posla.

Glavne karakteristike novih JUMBO kolica su znatno veće dimenzije i nosivost, ali i unapređena funkcionalnost!

Vrhunski kvalitet i pouzdanost izrade, znatno veće fioke i radna površina, omogućili su dinamičku nosivost ovih kolica do 600 kg!

Dostupna su u tri varijante:

JUMBO1

Glavna prednost ovog modela su ektremno dugačke fioke, koje prate dužinu kolica. Dublja gornja fioka biće idealna za odlaganje dugih nasadnih ključeva, koji će moći da se odlože u uspravnom položaju i na taj način omoguće veću iskorišćenost fioke, dok će pliće fioke biti savršene za odlaganje npr. dužih moment ključeva i sl.

JUMBO2

Kod ovog modela sa 8 fioka, odmah se uočavaju dve dosta dublje fioke, koje će biti pogodne za odlaganje glomaznijih alata ili rezervnih delova, potrošnog materijala i sl.

JUMBO3

U želji da se zadovolje različite potrebe korisnika, nastao je i model JUMBO 3, koji se sastoji od 5 fioka i jednog ormarića sa dve klizne police.

Svaki od ova tri modela je obezbeđen dobro poznatim „BLOCK“ sistemom, koji sprečava otvaranje više od jedne fioke istovremeno.

Veliki točkovi pružaju stabilnost, a otporni su na ulja i kiseline.

Više informacija o svakom od ovih modelu pročitajte OVDE.