KAKO KUPOVATI

Kupovinu proizvoda u našoj online prodavnici možete obaviti kao registrovan ili kao neregistrovan korisnik, s tim što kao registrovan korisnik ne morate prilikom svake kupovine da popunjavate kontakt podatke. Pored toga kao registrovani korisnik možete ostvariti pogodnosti iz našeg PROGRAMA LOJALNOSTI.

Kupovina se obavlja jednostavnim dodavanjem proizvoda u korpu. Trudili smo se da i dalji koraci budu jednostavni i intuitivni. Celokupan proces online kupovine  je podeljen na četiri koraka.

  1. korak: Prvi korak u kupovini je korpa, gde možete videti koje artikle i koje količine ste odabrali i odmah imate uvid u njihovu zbirnu cenu. Iz korpe možete izbaciti neke proizvode, ukoliko se predomislite, a takođe se možete vratiti na internet prodavnicu i dodavati nove proizvode.
  2. korak: Registracija je drugi korak. Ukoliko ste već registrovani, potrebno je da se prijavite. Ako želite da se registrujete, potrebno je da popunite registracioni nalog, a kupovinu možete obaviti i bez registracije, ukoliko kliknete na dugme „Nastavi bez registracije“. U ovom koraku takođe možete da izaberete da li želite da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  3. korak: Na trećem koraku ćete još jednom videti vaše kontakt podatke i izabrati jedan od ponuđenih načina plaćanja. U ovom koraku možete da izaberete i to da li da se naručeni proizvodi dostave na vašu adresu, ili na neku drugu adresu.
  4. korak: Poslednji korak je zapravo obaveštenje da ste uspešno obavili proces kupovine i da ćete na e-mail adresu dobiti pregled svoje porudžbenice.

Ukoliko želite porudžbinu možete obaviti i telefonom ili putem e-mail adrese:

  • veleprodaja –  tel: 011/744-330, office@uniorteos.com
  • maloprodaja – tel: 011/2412-555, mob: 064/828-0728, prodavnica@uniorteos.com