NAČIN PLAĆANJA

Poštovani korisnici, kupovinu u našoj online prodavnici ili maloprodajnom objektu možete obaviti plaćanjem na više načina. Pri kupovini imaćete mogućnost da se opredelite za odgovarajuću vrstu plaćanja, kao i da se izjasnite da li kupovinu obavljate kao fizičko ili pravno lice, kako biste dobili odgovarajući račun.

Biće Vam ponuđene i opcije da se opredelite za način isporuke, ukoliko robu kupujete online: pouzećem ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu.

Kupovinu u našoj online prodavnici mogu obaviti i registrovani i neregistrovani korisnici.

Internet kupovina

Fizička lica:

 1. Plaćanje pouzećem – gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta pri isporuci

Ukoliko ste odabrali ovu opciju, na Vašu e-mail adresu dobićete automatsku potvrdu o uspešno obavljenoj porudžbini “Potvrda porudžbine”. U samom mejlu biće sadržani Vaši podaci, pregled porudžbine i ukupan iznos. Mi ćemo Vas svakako kontaktirati i obavestiti o iznosu poštarine i eventualnom popustu ukoliko ste učlanjeni u naš PROGRAM LOJALNOSTI.

Ovako poručenu robu plaćate direktno kurirskoj službi pri isporuci paketa.

Napomena: ukoliko se ispostavi da poručeni artikal više nije na stanju, bićete obavešteni o tome u najkraćem mogućem roku

 1. Virmansko plaćanje preko tekućeg računa

Odabirom ove opcije nakon obavljene porudžbine na sajtu, na Vašu e-mail adresu dobićete profakturu sa instrukcijama za plaćanje. Uplatu možete izvršiti uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, ili korišćenjem E-banking aplikacije. Nakon evidentirane uplate robu šaljemo kurirskom službom ili je možete preuzeti direktno kod nas, ukoliko tako naznačite.

Pravna lica

Pravna lica koja žele da obave kupovinu na našem sajtu su u obavezi da nam ostave osnovne poslovne podatke, što je označeno obaveznim poljima za unos podataka. Nakon toga moći će da odaberu jedan od načina plaćanja:

 1. Pouzećem – obavezno prethodno čekiranje polja “pouzećem” kao način plaćanja

Plaćanje se vrši u valuti RSD.

 1. Virmanski – nakon obavljene porudžbine na sajtu, na Vašu e-mail adresu dobićete profakturu sa instrukcijama za plaćanje. Uplatu možete izvršiti uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, ili korišćenjem E-banking aplikacije. Nakon evidentirane uplate robu šaljemo kurirskom službom ili je možete preuzeti direktno kod nas, ukoliko tako naznačite.

Kupovina u maloprodajnom objektu

Fizička lica

 1. Gotovinsko plaćanje
 • plaćanje gotovim novcem
 • plaćanje svim platnim karticama (VISA, DINA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS)
 1. Plaćanje na rate
 • čekovima građana do 12 rata bez kamate
 • platnim karticama VISA, MASTERCARD, DINA, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS u izdanju Banca Intesa na više mesečnih rata uz nadoknadu koju utvrđuje banka

 

Možete izabrati plaćanje na rate na jedan od sledećih načina:

 • Za plaćanje iznosa od 20.000 RSD do 30.000 RSD na 3 ili 6 rata
 • Za plaćanje iznosa od 30.000 RSD do 50.000 RSD na 3, 6 ili 9 rata
 • Za plaćanje iznosa preko 50.000 RSD na 3, 6, 9 ili 12 rata

Plaćanje na rate platnim karticama u izdanju drugih banaka važe uslovi ugovoreni između klijenata i poslovnih banaka.

 

Pravna lica

 1. Gotovinsko plaćanje
 • plaćanje gotovim novcem
 • plaćanje poslovnim platnim karticama