ISPORUKA

Mesto isporuke poručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije bez Kosova.

Isporuku proizvoda poručenih na sajtu www.uniorteos.rs vrši kurirska služba DExpress, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 16 h, na naznačenu adresu, koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice.

Rok isporuke

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 31 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe, osim ako nije nešto drugo ugovoreno.
Okvirni rok isporuke je od 2 do maksimalno 5 radnih dana za robu koja je na lageru.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (5 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Rokovi isporuka mogu varirati u zavisnosti od obima posla partnerske kurirske službe.

Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Dostava robe i eventualna ograničenja

Ukoliko ste kupili ili poručili neki proizvod putem našeg web shopa ili telefonski, isporuka je moguća na jedan od sledećih načina:

Lično preuzimanje

1)    u našoj prodavnici, uz prethodnu najavu, svakog radnog dana od 08-16 h – za fizička lica i za pravna lica koja kupuju u maloprodaji

Subotička 23, 11050 Beograd

tel : +381 (0)11 2-412-555
mob : +381 (0)64 828-0-728
prodavnica@uniorteos.com

2) u našem magacinu svakog radnog dana od 08:30 -15:30 h  – samo za virmansko      plaćanje (pravna lica), nakon uplate.
Petra Gvojića 11a, 11000 Beograd
mob: +381 (0)64 828-0-716

Isporuka brzom poštom

Kurirska služba DExpress express isporučuje pošiljke u periodu od 8 do 16 h. Kupac obezbeđuje prisustvo punoletne osobe na adresi iz porudžbine, a u svrhu preuzimanja proizvoda. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vam ostaviti izveštaj o prispeću pošljke na Vašoj adresi. Na samom izveštaju se nalazi kontakt telefon koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u dogovorenom terminu. Ukoliko i nakon drugog pokušaja dostave nema mogućnosti za isporuku, pošiljka će biti vraćena pošiljaocu.

Ukoliko dođe do vraćanja pošiljke usled neuspele dostave krivicom kupca, Prodavac će obavestiti kupca da je ugovor o kupoprodaji robe raskinut i ukoliko je roba plaćena unapred, pozvati ga da istakne zahtev za povraćaj kupoprodajne cene, umanjen za troškove pokušanog dostavljanja.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-maila na adresu office@uniorteos.com ili pozivom na broj 011 7440 330.

 

  • Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Srbije bez KiM.
  • Pakete čija masa po jedinici ne prelazi 25 kg kurir će dostaviti na adresu, do vrata Vašeg stana.
  • Za proizvode čija težina prelazi 25 kg i/ili su dimenzije izvan okvira 100x80x60 cm, što su uspostavljeni standardi i pravila kurirske službe, za takve proizvode  uslovi isporuke se posebno ugovaraju.
  • Takvi proizvodi su posebno obeleženi na našem web sajtu www.uniorteos.com
  • Ukoliko želite da kupite takav proizvod, očekujte da Vas kontaktiramo u vezi isporuke nakon prijema Vaše narudžbenice.
  • Obaveza Prodavca da isporuči poručeni proizvod prestaje, ako je zbog naloga državnih organa, smetnji u prometu ili pogonu, štrajka, isključenja, manjka sirovina i svih slučajeva više sile izvršenje neprimereno otežano ili nemoguće, a Prodavac je za navedene događaje saznao tek nakon što je potvrdio porudžbinu. U tom slučaju Prodavac će o tome odmah obavestiti Kupca.

Cena isporuke

Za sve porudžbine koje ne sadrže robu većih dimenzija (od gore pomenutih 100x80x60 cm) čija je vrednost jednaka ili veća od 15.000,00 RSD isporuka je besplatna.

Cena dostave za pošiljke čija je vrednost ispod  15.000,00 RSD obračunava se prema trenutno aktuelnom cenovniku kurirske službe objavljenom na našem sajtu CENOVNIK BRZE POŠTE.