20 godina saradnje sa Uniorom

99 20 godina saradnje

UNIOR TEOS ALATI su ove godine obeležili 20 godina saradnje sa Uniorom, posetom proizvodnje Uniora u Zrečama zajedno sa svojim najvernijim trgovcima.

Pored mogućnosti da vide procese proizvodnje alata, naši trgovci su imali prilike da se na prezentaciji kompanije upoznaju sa njenim poslovnim rezultatima, oblastima poslovanja, kao i budućim planovima razvoja, kojima se kompanija rukovodi. Posebna pažnja bila je usmerena na upoznavanje sa svim inovacijama koje se spremaju na programu ručnih alata i načina na koji će isti moći da se plasiraju do krajnjeg potrošača.

U subotu smo posetili Ljubljanu vozeći se brodom po Ljubljanici gde smo uz prijatnog vodiča i laganu jednočasovnu vožnju čuli neverovatne istorijske priče i anegdote o arhitektonskim draguljima ovog grada. Staklene strane broda, pa čak i krova, pružili su nam jedinstvenu priliku da mostove – ponos grada, sagledamo sa svih strana.

Dobro raspoloženje u povratku i pisma zahvalnosti od naših gostiju, potvrđuju da im je ovaj put bio izuzetno zanimljiv i sadržajan.

99 g 20 godina saradnje 299 g 20 godina saradnje 1