NOVO u ponudi – pumpe i agregati

237 pumpe novot

HONDA pumpe za vodu su tradicionalno najtraženije i najprodavanije pumpe zahvaljujući svom kvalitetu i pouzdanosti.

Izbor odgovarajuće HONDA pumpe zavisi od Vaših konkretnih potreba tj. šta sa tom pumpom treba da radite:
– da li je voda koju treba da pumpate čista, tehnička ili prljava (tzv.muljna) voda;
– da li Vam pumpa treba za zalivanje većom količinom vode u svakodnevnoj upotrebi ili za zalivanje po principu „kap po kap“
– ili je potrebno odvesti ili „preneti“ vodu na neku veću visinu i/ili udaljenost, što zahteva veći pritisak (5 bara)

WB serija HONDA pumpi namenjene su za čistu vodu. Najviše se koriste u poljoprivredi kod zalivnih sistama kap-po-kap. WT serija pumpi ima 30 puta čvršće i otpornije kućište od standardnih pumpi, i ono omogućava konstantan rad sa jako prljavom vodom, punom čestica krupnijih nečistoća. Ukoliko vam je potrebna mala, laka, prenosna, kompaktna pumpa, vaš pravi izbor su HONDA pumpe za vodu malog kapaciteta serije WX . Ove pumpe za vodu su najzastupljenije u vikendicama koje imaju u svom posedu bazen. Watch and download 3D Hentai Video in English Subtitle on 3d-porn.biz. We provide Hentai Videos for Laptop and mobile. 3d porn biz download adult cartoon movies now.

Električni agregati su generatori naizmenične struje koji se pokreće najčašće benzinskim ili dizel motorima (motori sa unutrašnjim sagorevanjem). Agregat je u stvari popularan naziv za uređaj koji predstavlja spoj motora sa unutrašnjim sagorevanjem (pogonske mašine) i električnog generatora za proizvodnju električne energije (pretvarača).

Prednosti benzinskih agregata u odnosu na one sa dizel motorom su:
– manja težina – lakši su i lakše se prenose
– manji nivo buke (dB) – tiši rad ili skoro bešumni
– lakše startovanje motora pri niskim temperaturama
– niža cena

237 pumpe 1237 agregati