NOVO! Klešta koja će vam pomoći da lako uklonite oštećene vijke!

248 nova klesta 1

Kada standardni alati ne pomažu, tu su alati za konkretan problem. Zato je UNIOR i osmislio novi model klešta 407/4DP kako bi se jednostavno rešili oštećenih vijaka, koji mogu biti čest problem.

Vijci od mekih legura se mogu lako oštetiti, korozija se opet može pojaviti na navojima vijaka iz mnogih razloga i može dovesti do toga da se vijci zaglave na jednom mestu.
Takođe ako je glava vijka niskog profila ne mogu se ukloniti standardnim alatima i tu će pravo rešenje biti upravo ovaj novi model klešta.

Ova specijalna klešta imaju unutrašnjost čeljusti (prihvat) izrezbarene horizontalno i vertikalno – ovakav profil prihvatnih površina omogućava da klešta mogu da zahvate oštećeni vijak po spoljašnjem prečniku, bez obzira na oblik glave.

Rebrasti profil ima veoma oštre i jake „zube“ i omogućava odličan prihvat glave vijka bez obzira na oštećenje.

Klešta su namenjena za glave vijaka prečnika od 3 do 13 mm.

Ovaj model klešta je veoma pogodan za upotrebu u biciklističkim servisima, s obzirom da bicikli danas imaju više vijaka nego ikada ranije.
Kako se trendovi menjaju bicikli su sada opremljeni raznom dodatnom opremom koja zahteva da se pričvrsti vijcima.

Vožnja po šljunkovitim terenima, izlaganje lošim uslovima i dugi intervali između servisa dovode do oštećenja vijaka, pa su ova klešta pravi izbor svakog bike mehaničara.

Više o ovom artiklu možete pogledati OVDE.